Kroppspress all over the place

Nå er det snart sommer, og alt presset om kropp og utseende kommer mer og mer frem. Altså hva i alle dager får akkurat deg til og dømme andre ut i fra utseende eller kropp? Hvorfor tror du at du kan komme her og fortelle til folk at du ikke blir "godtatt" viss du ikke er tynn eller har store pupper? Jeg lurer på hvorfor dette med kroppspress har blitt en sak i det hele tatt. Kan ikke bare vi alle (spessielt damer) bare godta oss selv, og ikke kritisere alle andre. 

Akkurat du som leser dette, burde godta seg selv som du er. For det er ingen som er akkurat som deg, tenk heller på det. Du er en unik utgave av DEG selv. Det er ingenting som endrer DEG bare viss du får den "perfekte sommerkroppen". Du er ikke et utseende, du er deg. Det er innsiden av deg som er deg. Ikke den forbanna kroppen din. 

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg sliter med selvbilde mitt til tider jeg også. Men jeg dømmer aldri andre for hvordan de ser ut. Jeg er bare misliker noen deler av meg, men det gjør det ikke til at jeg vil endre på noe. Jeg er fornøyd med hvordan jeg er, på innsiden. For det er jo det som teller??  

 

2 kommentarer

Tonje

13.05.2016 kl.00:09

Så sant! Du e goe june mi❤️❤️

sskjaeveland

13.05.2016 kl.00:26

amen <3

Skriv en ny kommentar

junegrude

junegrude

18, Klepp

Kategorier

Arkiv

hits