Kryss fingrene for oss!!

Vi våknet ca i 10:30 tiden i dag. Herlig og sove fremmpå litt på en søndag. Selv om vi sover like lenge uansett når vi har fri da. Frokosten ble inntatt på Mc donalds, de hadde et slags bil treff eller noe på parkerings plassen rett ved siden av. Så vi så oss litt rundt der etterpå. Var flere kule biler der. Jeg er ikke så intressert i bil, men greit og ha noe og gjøre på. Etter vi hadde sett oss ferdig så reiste vi og kjøpte is. Så bar turen videre til Nærbø, skulle hjem til Ruben og fikse noe. Akkurat nå så sitter vi her og slapper av, jeg har fått ryddet litt her på rommet. Alltid kjekt når alt er som det skal. 
Se såå søøt 


Resten av kvelden så skal vi bare slappe av og kose oss. I morgen er en stor dag for oss, eller stor og stor. Vi har noe "stort" på gang. Og det starter i morgen. Jeg gleder meg til jeg kan fortelle dere. Det eneste jeg ønsker er at dere krysser fingrene for oss, for det trenger vi virkelig nå.. iiiiiihg!!

Hvordan har deres søndag så langt vert? 

4 kommentarer

Pernille

01.05.2016 kl.17:33

Godt dere fikk litt ut av dagen, og kule de bilene var. Ønsker deg en fin kveld!

junegrude

01.05.2016 kl.17:35

Pernille: Tusentakk for det :) du må også ha en fin kveld!

Irene

01.05.2016 kl.21:02

Jeg krysser fingrene for dere :)

Min søndag har vært avslappende men følt meg som en husmor med alt jeg har gjort her hjemme :P

junegrude

01.05.2016 kl.22:14

Irene: Tusen takk for det :D
Hehe ja, det tar på og være husmor og styre og stelle hjemme. Men det er godt når alt er gjort og du kan sette deg ned :)

Skriv en ny kommentar

junegrude

junegrude

18, Klepp

Kategorier

Arkiv

hits