Mine 3 favoritt produkter

Hei! Nå tenkte jeg og lage et innlegg om mine 3 favoritt produkter, liker selv og lese og få tips fra andre bloggere. Så hvorfor ikke lage et selv. Jeg er veldig glad i sminke, men tar med andre produkter også denne gang.


Vi kan starte med denne tørr sjampoen fra Batiste. Den kjøpte jeg når jeg var i London nå nettop. Men tror du får kjøpt den her i Norge også. På blandt annet H&M har jeg sett. Men denne tørr sjampoen er fantastisk. Den lukter fantastisk godt. Og flaska er jo med på å lage den perfekt også, hehe. Trenger ikke fortelle så mye mer, den gjør hvertfall håret friskt og det ser ny dusjet ut etter at du har brukt den. 


Hot mama fra The balm, rekner med dere alle har hørt om den. Men den er en soleklar favoritt hos meg. Den har en veldig fin farge, det blir ikke for mye men heller ikke for lite. Blush gjør jo noe med hele finishen synes jeg. Uansett så er denne den beste jeg har prøvd. Jeg kjøpte min på coverbrands, det var tilbud på den når jeg bestillte så husker ikke hva jeg betalte. Men det er uansett ikke dyrt, den varer jo lenge også. 


Primer fra Mac. Har ikke brukt den så lenge, men er allerede en favoritt hos meg. Den lukter kjempe godt, og den får sminken til og holde hele dagen. Er det noe jeg ikke liker, så er det når sminken smuldrer opp i løpet av dagen. Takket være denne så slipper jeg det nå. Så denne burde dere prøve. Kjøpte min på Kicks.

 

Hva synes dere om slike innlegg? 

3 kommentarer

Maren

25.04.2016 kl.17:04

Kjempefint innlegg:). Liker veldig godt å lese om andres tips om forskjellige ting, alltid kjekt:).

eveliin

25.04.2016 kl.17:20

så gode favoritter :D ønsker deg en fin dag :D

junegrude

25.04.2016 kl.19:31

eveliin: tusentakk og i like måte :D

Skriv en ny kommentar

junegrude

junegrude

18, Klepp

Kategorier

Arkiv

hits