Challenge day 1 - 5 fakta om deg selv

 1. Jeg er alltid ærlig. 

Det kan av og til være positivt og av og til negativt. Men jeg sier alltid meninga mi uansett hva det skulle være. Pleier og klare og begrense meg i hvilke settinger jeg sier det i. Men som regel så er det mest positivt. Holder det for meg selv viss det er om andre i en litt stygg sammenheng, viss dere forstår? 

 2. Jeg er veldig sta.

For de som kjenner meg så er nok de enige i dette. Jeg er såå sta og står alltid på mitt. Og får det som regel også alltid som jeg vil. På en eller annen måte så blir det alltid sånn som jeg ser føre meg, om ikke så får jeg det som jeg vil bare på en annen måte en jeg håpet. hihihi<3

 3. Jeg er en kontrollfreak/ordensfreak.

Dette temaet irriterer meg av og til. Men hvertfall hjemme på rommet mitt så må jeg alltid ha det ryddig og fint. Jeg har system i alt jeg har. Kjæresen min pleier og si at han ikke vet om noen andre som har så mye orden i tingene sine enn meg. Hehe! ( kan vise dere bilder av det en annen gang )

 4. Jeg elsker og sove.

Som sikkert mangen av dere andre også gjør. Men jeg elsker og sove, det er så godt. Begrenser det jo selfølgelig. Jeg har jo jobb som jeg må holde på. Men i helgene så vil jeg sove så lenge som jeg kan. 

 5. Jeg er ekstremt glad i rosa.

Da snakker vi om at nesten alt jeg har er rosa. Skapet mitt er rosa. Nattbordene mine er rosa. En vegg på rommet er rosa. Tannkosten min er rosa. Morgenskåpen min er rosa. Sminkekostene og toalett mappene mine er rosa. ALT er rosa jo... ups

 


Rosa er jo ganske pent da, hehe<3<3<3<3

Én kommentar

A.G

25.04.2016 kl.15:14

♥ Noen gode egenskaper her ;) ♥ROSA♥

Skriv en ny kommentar

junegrude

junegrude

18, Klepp

Kategorier

Arkiv

hits