Jordbær og fruktsalat

Nå har jeg akkuratt kommet hjem, har så og si vert ute i hele dag. Når jeg kom hjem fra jobb så spiste vi middag, så sette mamma på videoer av når vi var små, som vi satt og koset oss med i noen timer. Kjekt og se tilbake på alle minnene fra barndommen. Måtte legge meg nedpå litt i dag også, så sov i en times tid. Har foresten helg også nå. Så det skal bli deilig! 
Måtte ut på noen ærender også etter at jeg våknet igjen. Kjøpte dobbeltdyne som vi skulle ha hos kjæresten min. Men fant fort ut at vi måtte ha en hos meg også, så vi var og fikset det. Mamma er sjef på Princess på Bryne. Så får en del prosenter, det er alltid like greit. Kjøpte et nydelig sengtøy også. Som jeg nå har fått lakt på senga. Ingenting er bedre enn å legge seg ny dysjet i rent sengtøy. 

 

Se såå fiiint♥

 

Reiste også en tur til Nærbø for og hente noen ting kjæresten min trengte. Kjøpte med jordbær og masse frukt. Så når vi kom hjem laget vi fruktsalat. Det var kjempe godt! 

 


hehe, skjønnasen min♥

 

Ellers så skjer det ikke så mye spennende i mitt liv, men håper dere liker og lese bloggen min selv om det ikke skjer så stort mye spennende. Tenkte jeg skulle starte en 10 days challenge eller noe lignende. 

Hva syns dere om det? 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

junegrude

junegrude

18, Klepp

Kategorier

Arkiv

hits