Perfekt start og slutt på dagen!

Dagen i dag startet veldig bra. Var nesten ikke trøtt når jeg sto opp. Det er det beste jeg vet, å våkne uten å være kjempetrøtt. Deilig! Jobbdagen gikk fort, som vanlig. Når jeg kom hjem derimot var jeg kjempe trøtt. Så jeg måtte legge meg nedpå en liten time, men det er vel lov? Ble så vekket av min kjære mor, middagen var klar. Blomkålsuppe med bacon.. Kjempe digg!!

Meg og mamma måtte en tur innom Senteret M44 som ligger på Bryne. Trengte en ny rens og diverse til ansiktet. Fikk kjøpt et nytt merke denne gang, som jeg gleder meg til og teste ut og se om det fynker bra. Fikk også kjøpt meg to vanlige dongri bukser fra carlings. 

Kjæresten min jobber kveldskift annen hver uke. I dag var han ferdig litt før tiden han pleier, så jeg reiste til Nærbø og hentet han kl 8. Han har solgt bilen sin, så derfor "må" jeg stille opp og hente han når jeg kan og har mulighet til det. Slik han gjorde med meg før jeg fikk lappen. hehe!
Gleder meg til og teste ut dette. HIHI!!!♥

 

SÅÅÅÅ får jeg en snap av mamma der hun står og lager lapper. Å det kan man jo ikke si nei til. God slutt på dagen kan du si! Nå skal jeg og kjæresten min legge oss ned og slappe av resten av kvelden. Kansje sette på en film eller noe, vi får se! 

YUMMI!!♥


Håper dere har hatt en fin dag♥

 

 

 

2 kommentarer

Hannekitt

20.04.2016 kl.23:23

Flink❤️

matsvestvik

20.04.2016 kl.23:34

Så koselig, du e goe !

Skriv en ny kommentar

junegrude

junegrude

18, Klepp

Kategorier

Arkiv

hits