London er fantastisk

Jeg og kjæresten min hadde en kjempe fin tur til London i helgen som var. Vi reiste på fredagen og kom hjem på søndagen. Jeg skulle ønske jeg hadde mye penger, sånn jeg kunne reist verden rundt. Det er det kjekkeste jeg vet, reise rundt. Oppleve og nyte. Ingenting er bedre enn det. Men nå drømmer jeg meg bort, tilbake til London turen. Vi fikk ikke sett oss så mye rundt, fikk blant annet med oss London eye og Big Ben da. Måtte jo en tur innom Madame Tussauds også. Jeg har vert der en gang før i 2014 eller noe. Men Kjæresten min hadde ikke vert der. Når du med det første reiser til London så er det greit og oppleve litt. Ikke bare shopping, selv om jeg skulle ønske det......hehe 

Vi var litt uheldige med været på Fredagen og Lørdagen, var litt regn. Men det stoppet ikke oss. Fikk shoppet og gjort en del selv om det var dritt vær. Selfølgelig når vi skulle hjem på Søndagen så var det sol og blå himmel. Og vi kunne reise til flyplassen uten jakke, og heller ikke fryse. Noen ganger har man bare ikke flaks. 

Neida, alt i alt så var det en kjempe kjekk tur. Bare meg og min kjære, det var deilig. Det er godt det av og til. Bare ta pause fra alt og bare være oss to. Det blir ikke det samme hjemme i sofaen. 

Deler med noen bilder fra turen, håper dere liker de!


 

 

 

         

              
Nydelig utsikt fra London Eye♥
              

               

               
 

Nå skal jeg slappe av med en serie på skjermen før jeg legger meg. Jobb  i morgen, da er det greit og være opplagd. Håper dere likte innlegge og at bildene er gode nokk frem til jeg kan få meg et brukbart kamera. Smask!

3 kommentarer

Lilli

19.04.2016 kl.23:17

Så herlig :)

Monique

20.04.2016 kl.00:59

Flotte bilder fra London :) Hvor ønsker du å reise neste gang du skal på ferie?

junegrude

20.04.2016 kl.06:27

Monique: jeg har kjempe lyst og reise til barcelona eller noe sånnt :) vil reise oversøt.... Hehe

Skriv en ny kommentar

junegrude

junegrude

18, Klepp

Kategorier

Arkiv

hits